Linnetyg i fantastisk kvalité

av | 10 Oktober, 2019

Ett av de tyger som vi människor har använt oss av sen urminnes tider är linnetyg, detta tack vare dess otroliga kvalitéer, mjuka känsla, hållbarhet och även att det är så otroligt snyggt att sy kläder av. Ytterligare en stor fördel är att tyget andas, detta innebär att det är perfekt för såväl heta sommardagar i gassande sol som kyliga höstkvällar i kombination med en ulltröja exempelvis. Just som skydd för solen är linnetyget optimalt, eftersom att man inte kan exponera sin hud i solen trots hög solskyddsfaktor hela dagarna då ozonlagret tyvärr ser ut som det gör idag är det perfekt att även bära en tunn linneskjorta tillsammans med ett par svala linnebyxor eller kanske en tunika eller särk tillverkad i enbart linne.

Detta är absolut inte bara underbara plagg för vuxna utan perfekt att ta på barn som vill vara ute och springa och leka mitt under sommarens hetaste dagar när solens skadliga strålar ligger på som värst, att bara dra på en tunn linneskjorta på den lilla kotten som sitter och leker i strandbrynet är det bästa du kan göra även om du redan smörjt in med solskyddsfaktor.

Linnetyget- hetaste modet

Att kombinera material och mönster är det bästa sättet att skapa en perfekt outfit, och att använda sig av linne är inte bara otroligt snyggt, det är även skönt och praktiskt- så det bästa av alla världar helt enkelt. Därför ska ni absolut investera i linnetyger om ni väljer att sy kläder, kuddar eller andra detaljer till hemmet, möjligheterna är oändliga och resultatet blir fantastiskt om ni investerar i linnetyg av hög kvalitet, något som heller inte är alls lika dyrt som andra importerade material. Så för marknadens finaste färger, högsta kvalitet och bästa priser ska ni surfa in på korps.se för att lägga er beställning redan idag.