Kari Traa (16 st)

Vid utformningen av Kari Traa sportkläder hittar Kari Traa inspiration i den norska naturen och de skandinaviska traditionerna. Alla Kari Traas kläder är designade för att passa kvinnor perfekt men ändå klara av utmaningarna och kraven som följer med en aktiv och äventyrlig livsstil. Det finns också många Kari Traa kläder som passar barn. På andmotion kan du köpa ett brett sortiment av Kari Traa produkter. Du kommer att hitta många av Kari Traas fantastiska underkläder, varav många är tillverkade i det fantastiska materialet, merinoull. Merinoullen gör Kari Traas underkläder varma och samtidigt tunna och sköna. Du kan också köpa Kari Traa hjälmar här på oss på andmotion. Kari Traa hjälmar har en snygg design som gör din hjälm unik. Kari Traa hjälmarna är också mindre och smalare för att bättre passa kvinnor. Kari Traa producerar också mössor och vantar med stora och snygga mönster. Du kan köpa Kari Traa hemstickade vantar och mössor med unika, stickade konstverk som ger en bohemisk-chic känsla. De flesta Kari Traa mössor och handskar har ett fleecefoder som gör dem varma och bekväma även när det är riktigt kallt ute.


Om du vill köpa Kari Traa jackor och byxor har du också kommit till rätt ställe. Du kommer att hitta många av Kari Traa jackor och byxor här på oss. Kari Traa Jackor har en unik och snygg design, men det viktigaste är att de är anpassade för att passa kvinnor perfekt. Därför kan du känna säker att om du köper Kari Traa jacka så kommer produkten att sitta åt på rätt ställe. Samma gäller för Kari Traa skidbyxor som har formats för att passa alla kvinnor perfekt. På andmotion erbjuder vi även t-shirts, sweaters, underställ och strumpor från Kari Traa. Så, vad väntar du på? Köp Kari Traa sportkläder nu!

 

Tillverkarens beskrivning:


Kari Traas historia börjar i Voss, den lilla staden fångad mellan de norska fjordarna och bergen, där hon är född och uppvuxen.

Hennes norska arv har inte bara gett Kari talang för idrott men också ett öga för design och en passion för kreativitet. Även på toppen av sin skidåkningskarriär, fann Kari något sätt att utveckla sin kreativitet. Emellan träning och tävling, började Kari sticka mössor för vänner och anpassa sin egen skidutrustning. Design som blev så populär bland vänner och skidåkare från hela världen att Kari Traa varumärket föddes.

Än idag är det förtjusta barndomsminnen, den robusta norska naturen och en stark känsla av skandinavisk tradition som är inspirationskälla för Kari Traas design. Sportkläder utvecklade för att perfekt passa den feminina formen men ändå klara av kraven för en aktiv , sportig och äventyrlig livsstil.