Flytvästar (10 st)

Vi gillar vatten, men tycker även att naturen skall behandlas med en nypa respekt. I alla typer av vattensporter är det med andra ord grymt viktigt både för barn och vuxna att ha en riktigt bra flytväst. Kanske är du seglare eller gillar att paddla kajak, åka wakeboard och vattenskidor? Hos oss på andmotion kan du enkelt hitta en flytväst som uppfyller specifika krav för just den aktivitet du ägnar dig åt.

Här hittar du flytvästar från varumärken som Jobe, Helly Hansen, Jetpilot och Musto. Välj den modell som passar dig och dina behov bäst för att tryggt och snyggt kunna ge dig ut på havet eller sjön - och ägna fullt fokus åt roligheterna!

Flytväst för vattensport
Den som ofta ägnar sig åt vattenaktiviteter såsom kajakpaddling, wakeboard- och vattenskidåkning eller annan fartfylld vattenlek har stor fördel av en sportig, smidig och bekväm flytväst som inte känns klumpig eller är i vägen.

Flytvästar som sitter nära kroppen just för maximal komfort och rörlighet finns bland annat hos Jetpilot, Jobe och O’Neill.

Färg får dig att synas
Svart är en färg som passar till allt, men glada färger gör trots allt vardagen lite roligare. När du ligger och plaskar i vattnet är det även ur säkerhetssynpunkt en liten fördel att kunna synas så väl som möjligt. Välj en våtdräkt eller flytväst med färgglada detaljer eller mönster för att försäkra dig om att alla andra som är ute på sjön ser dig ordentligt!

Snyggt och säkert
Den som vill ha en mer stilren men ändå funktionell flytväst att bära exempelvis vid segling kan hålla koll på flytvästar från Musto och Sail Racing. Särskilt flytvästarna från Sail Racing är präglade av en vardaglig design och har ett utseende snarlikt vanliga dunvästar, allt för att sitta snyggt och passa tillsammans med dina övriga kläder.