Under Armour (14 st)

Det amerikanska märket Under Armour är världsledande inom materialteknologi och erbjuder några av marknadens bästa träningskläder. Här hittar du ett brett sortiment av kläder från Under Armour som ger dig optimala förutsättningar för en perfekt träningsupplevelse. Varumärket grundades år 1996 av Kevin Plank, tidigare amerikansk fotbollsspelare vid Maryland University, och har idag vuxit till att bli en av USAs största tillverkare av funktionskläder.

Kevins grundtanke med Under Armour var enkel men samtidigt tuff: han ville skapa en t-shirt bättre än något annat marknaden någonsin skådat. Istället för att som så många andra plagg binda fukten som bildas när man svettas skulle Under Armours material erbjuda en optimal fukttransport för att hindra användaren från att bli kall och blöt. En annan ambition var också att tröjan skulle reglera kroppstemperaturen och genom det ge möjlighet till bästa möjliga komfort och prestation. Sagt och gjort: genom banbrytande produkter och revolutionerande material har Under Armours utveckling varit en framgångssaga, och idag är varumärket en överlägsen aktör på marknaden för kompressionskläder.

Produkter
Idag finns Under Armours unika material inte enbart i t-shirts, utan även i ett brett sortiment av linnen, jackor, underställ, byxor och underkläder. Tack var att Under Armours kläder innehåller en optimal mängd kompressionsmaterial skapas förutsättningar att genom stöd och stabilitet komprimera musklerna. Detta förbättrar musklernas återhämtning, ger minskad muskelansträngning samt reducerar skaderisken. I kombination med den unika andningsförmågan och fukttransporten kan vi utan att överdriva garantera att Under Armours träningskläder inte gör dig besviken, oavsett vilken sport du ägnar dig åt.

Utöver funktion och kvalitet i världsklass har Under Armour också lagt ner mycket krut på en innovativ design, där loggor, färger och passform noggrant tagits fram för att skapa unika kollektioner. Elitutövare världen över har under åren hyllat Under Armour för sina innovativa plagg och kända idrottsikoner som Lindsey Vonn och Henrik Zetterberg använder sig av varumärkets träningskläder.

Under Armour - ett varumärke för dig som:
- Vill ha träningskläder med överlägsen materialteknologi
- Vill kunna hålla dig sval och torr även under de svettigaste träningspassen
- Vill minska risken för skador